Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Hvorfor er Biomekanik vigtigt?

Bookmarks

Hvis du vil være mere effektiv i din kajak og udnytte dine kræfter bedst muligt, hjælper det at forstå hvordan biomekanikken i kajakroning fungerer.

Biomekanik handler om at forstå, analysere og forbedre måden du bevæger din krop for at flytte kajakken effektivt og undgå at spilde kræfter.

Hvis du har et mål der handler om at præstere på et specifikt område i din kajak, for eksempel at ro længere distancer eller hurtigere tempo, hjælper det at forstå de biomekaniske principper der skaber effektivitet.

Temaet er for dig der vil finde ekstra forbedringer i din kajakroning, hvad enten det gælder fremadroning eller manøvrering. De små detaljer gør forskellen. Find forbedringerne i din kajakroning og bliv klar over hvor du skal rette din opmærksomhed hen. Når du ror med en teknik der er biomekanisk effektiv er resultatet mærkbart: Højere hastigheder og færre spildte kræfter.

Vigtigt spørgsmål

Inden for de næste 3-6 måneders træning, kan du så afse 10-20 minutter hver uge til at fokusere på træning med et biomekanisk fokus, med det formål at forbedre din kajakroning?

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk