Nyheder fra Kajakenergi

Online Spørgetime 4. oktober

Kajakenergi Online Q&A Covers

Onsdag 4. Oktober kl. 16-17 kan du få dine kajakspørgsmål besvaret til online spørgetime i Kajakenergi.

Vi mødes online for at dele inspiration og viden om sikkerhed, teknik, træning, kajakgrej, turplanlægning og alt det andet der optager os i kajaksammenhæng.

På spørgetimen får du også et overblik over det nye indhold i Kajakenergi.

Tre ting er fælles for alle spørgetimerne:

  1. Alle Kajakenergi-medlemmer er velkomne: Uanset om du er ny eller har været med længe.

  2. Tue deler tips og viden, og du får et o…

Læs mere…

Træf-nyt: Lillebælt i septembersol

Kajakenergi Træf September 2023 - 0011

Et træf for Kajakenergi er noget særligt hver gang. Den første september-weekend i år var vi samlet igen. 30 deltagere fra hele landet stimlede sammen tæt på vandet i Lillebælt, satte teltene op og skabte sammen et hyggeligt, inspirerende og lærerigt kajaktræf.

De små træf jeg har lavet for Kajakenergi-medlemmerne er typisk på 30 deltagere, med plads til social hygge, snak, oplevelser, workshops og ture. Til dagens morgenbriefing møder en lille flok ind med løbesko og lidt ekstra røde kinder, og …

Læs mere…

Juletur i Kajak: Solen vender tilbage!

Vintersolhverv i Kajak

Solen vender tilbage - Kun 2 dage efter vintersolhverv ror vi en kajaktur i solopgangen hvor vi drikker morgenkaffe, ønsker hinanden god jul og hvor de koldtvands-friske roere har mulighed for at slutte af af med grønlandsrul og havbad.

Tempoet er hygge med plads til refleksion, billeder og tid til at nyde stemningen. Turen er åben for Kajakenergi-medlemmer og lokale kajakroere der vil ro med. Du skal kunne klare en vinter-tur på ca. 5-6 kilometer i dagens vejr. Tørdragt eller tyk vintervådragt o…

Læs mere…

Online Spørgetime 5. september

Kajakenergi Online Q&A Covers

Tirsdag 5. September kl. 16-17 kan du få dine kajakspørgsmål besvaret, direkte og online i månedens Kajakenergi spørgetime.

Spørgetimen er et godt sted at hente inspiration og viden om sikkerhed, teknik, træning, grej, planlægning og alt det andet der driver vores fælles passion for de gode oplevelser i kajak.

Ud over deltagerspørgsmål, får. du et overblik over det nye indhold i Kajakenergi.

Tre ting er fælles for alle spørgetimerne:

  1. Alle Kajakenergi-medlemmer er velkomne: Uanset om du er ny eller …

Læs mere…

[Juli 2023] Tidevandsanalyse, Spotguide, Spørgetime - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Juli-2023

Juli måneds vind, byger og blandede sommervejr har ikke sat en stopper for opdateringerne i Kajakenergi: Der er både nyt indhold og rettelser, samtidig med at medlemmerne er aktive i Kajakenergi’s forum med spørgsmål, svar og hjælp.

Her får du oversigten over Juli-opdateringerne i Kajakenergi:

Nyt indhold og funktioner

Læs mere…

Online Spørgetime 8. august

Kajakenergi Online Q&A Covers

Tirsdag 8. August kl. 16-17 er der spørgetime i Kajakenergi: Vær med når Tue svarer på dine spørgsmål - direkte og live!

Spørgetimen giver dig et overblik over det nye indhold i Kajakenergi, og du får inspiration og viden om sikkerhed, teknik, træning, grej, planlægning og alt det andet der driver vores fælles passion for de gode oplevelser i kajak.

Tre ting er altid gældende på spørgetimerne:

  1. Alle medlemmer er velkomne: Uanset om du her nyt medlem eller har deltaget længe, er du velkommen! Vi hjæl…

Læs mere…

[Juni 2023] Webinar om Strandens spisekammer, Spørgetime, DGI-uddanelser - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Juni-2023


Juni blev varm, solrig og en fantastisk start på sommeren. Mange dage har været til roture og træning i shorts og t-shirt og vandtemperaturen gør det til en leg at træne rul, redninger og alt det andet sjove i kajakkerne. Kajakenergi følger med, denne måned har der været godt gang i forummet og et par solide online-aktiviteter.

Her har du overblikket over nyt indhold og opdateringer i Kajakenergi, for Juni 2023:

Nyt indhold

Læs mere…

Online Spørgetime 3. Juli

Kajakenergi Online Q&A Covers

Mandag 3. Juli kl. 16-17 er Kajakenergi igen live med online spørgetime.

Få ny viden og og inspiration om roteknik, træning, grej, planlægning og alt det andet der driver vores fælles passion for de gode oplevelser på vandet.

Spørgetimen starter med overblik over det nye indhold siden sidst og en genopfriskning af hvordan du finder rundt.

Tue svarer på dine spørgsmål - direkte og live!


Fundamentet for spørgetimen er som altid:

  1. Alle medlemmer er velkomne: Uanset om du her nyt medlem eller har deltage…

Læs mere…

Sommersolhverv: Oplev årets længste dag i kajak

Sommersolhverv

Onsdag den 21. juni 2023 er årets længste dag: Sommersolhverv!

Den dag hvor jordens nordpol hælder mest mod solen. Den dag hvor vi kan nyde den korteste nat, inden vi går vi mørkere tider i møde. I København varer dagen 17 timer og 32 minutter. I Skagen er der 18 timer og 6 minutter mellem solopgang og solnedgang, og på Færøerne er dagen hele 19 timer og 45 minutter.

Det markerer vi i Kajakenergi med opfordring til at ro ud på tur og opleve årets længste dag, på den måde der passer bedst ind i dit…

Læs mere…

[Maj 2023] Strandens spisekammer, Webinar om GPS-ure, Spørgetime, Træf - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Maj-2023

Maj har markeret starten på sommersæsonen, tørdragten er pakket væk og sommer-fornemmelsen er her: Nu skal der roes kajak, trænes meget i vandet og de tidlige morgenture og lange lyse aftener byder på helt særlige kajakoplevelser. Uanset hvad du træner på eller stiler efter i din kajak, følger Kajakenergi med og byder på nyt indhold og instruktørkontakt.

Her er et overblik over det nye indhold fra Maj måned i Kajakenergi:

Nyt indhold

Læs mere…

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk