Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Surfski - Introduktion

I dette tema om surfski lærer du:

  • Hvordan det føles at ro surfski, og hvad du skal prioritere når du vælger en surfski
  • Fem centrale færdigheder der giver dig gode oplevelser på surfski.
  • Hvordan surfskien er opbygget.
  • Hvordan du styrker sikkerheden på surfski.

Beskrivelse:

Surfski byder på en minimalistisk tilgang og et design der er optimeret til at præstere rigtig godt i surf og medvindsroning. 

Det giver nye muligheder på vandet. Blandt andet, med intensive træningspas, spændende downwind-oplevelser, og en tydelig fornemmelse af at udnytte energien i bølgerne, imens du bevarer kontrollen over kajakkens retning.

Og så er det SJOVT at ro surfski!

I dette tema får du en gennemgang af hvad surfskien kan og hvordan du kommer i gang med at ro surfski. Temaet er relevant for dig der vil bruge dine havkajak-erfaringer og komme godt afsted på Surfski. Måske har du allerede erfaringer med at surfe bølger i medvind, og vil prøve mere af det, med større grad af kontrol og fart. Måske vil du gerne over i en let kajak til motionsroning, hvor har bevægelsesfriheden og stadig kan klare en kæntring på åbent vand.

Surfskien har meget at byde på - se med i temaet her!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk