Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Åndedrætsøvelser - Introduktion


I dette tema lærer du:

  • Hvad åndedrætsøvelser betyder for fridykkere
  • Hvordan Kajakroere kan bruge åndedrætsøvelser
  • Hvilke sikkerhedshensyn der skal tages
  • Hvordan du kommer i gang
  • Syv Konkrete øvelser at starte med – lige til at gå ombord i 


Beskrivelse:

Åndedrætsøvelser er med til at skabe energi, fokus og ro i kroppen og sindet.

I temaet forklarer Anne Marie Dahler hvad åndedrætsøvelser er, og viser dig konkrete eksempler du selv kan bruge. Hun er fridykkerinstruktør, har været på det danske kvindelandshold i fridykning, og ved kort fortalt rigtig meget om at trække – og holde – vejret!

Nu er der adgang til et helt Kajakenergi-tema dedikeret til åndedrættet. Se med, når Anne viser dig en række enkle åndedrætsøvelser som du kan bruge til at finde ekstra energi, fokus og ro i krop og sind.

Er åndedrætsøvelser et helt nyt emne for dig, så fortvivl ikke: Selv om det måske kan virke fremmed lige når du ser videoen, er det faktisk ret nemt at gå i gang med, og du vil blive overrasket over virkningen.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk