[August-December 2023] Nyt i Kajakenergi

Kajakenergi-Nyt-August-November

Efteråret har budt på et væld af nyt indhold og opdateringer i Kajakenergi. Særligt to helt store tilføjelser står lysende klart:

Den første store nyhed er det nye tema om Biomekanik, der samler trådene om effektiv kajakroning på en overskuelig måde og med konkrete øvelser du kan lave på vandet for at forbedre roteknik og effektivitet.

Den anden store nyhed er Træningsgrupperne der tilbyder alle medlemmer en ny fælles platform for at arrangere fælles-træning med et specifikt fokus.

Medlemsforummet har - helt som forventet - bud på gode spørgsmål, svar og forslag til løsninger - takket blandt andet være ide-rige og hjælpsomme medlemmer i Kajakenergi.

Der er også forbedringer at finde i det små; rettelser i tekst, præciseringer, knækkede links der er blevet fikset - alt sammen er med til at holde Kajakenergi up-to-date som en velfungerende læringsplatform for kajakroere der vil videre - for dig der vil Ro med vilje!

Her får du oversigten over opdateringerne i Kajakenergi fra august til december 2023

Nyt indhold

Nyt koncept: Træningsgrupper

  • Tre helt nye træningsgrupper er tilgængelige for Kajakenergi-medlemmer.

    • IPP4 Træning: Gruppen for dig der træner til IPP4 niveauet eller allerede er IPP4'er og vil holde formen.

    • Rulletræning: Gruppen hvor vi gør rulletræningen sjov, skaber flow og mærker begejstringens bobler hver gang et nyt rul lykkes.

    • Tempotræning: Gruppen for dig der vil træne til at ro hurtigere og mere effektivt: Intervaller, Tidstest, Pulstræning og sved på panden.

  • I hver gruppe finder du en oversigt over indholdet fastgjort som det øverste indslag.

  • Læs mere på forsiden af kajakenergi.dk og log ind på Kajakenergi for at blive medlem de i træningsgrupper der er noget for dig!

Opdateringer og rettelser

Træf og aktiviteter

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk