[Marts 2024] Fysisk Træning, Nye Træningsdatoer, Nyt design - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Marts-2024

For kajakroere betyder marts måned også den gryende start starten på en ny sæson. For de glade kajakroere der er medlemmer i Kajakenergi betyder det nyt indhold.


Det er der sket i Kajakenergi i Marts 2024

Nyt indhold
Rettelser og opdateringer
  • Tilmeldingen til træningsgrupper har nu fået sin egen side. Du finder den i menuen under “Fællesskab -> Find Træningsgrupper”

Nyt i Træningsgrupper

  • Der er har været gang i træningen af rul og tempotræning - vinteren er ved at klinge af, træningen bliver anderledes nu fordi det bliver varmere, det kan virkelig mærkes hos dem der træner vinteren igennem. Kan du genkende det?

  • Nye træningsdatoer for Rulletræning og Tempotræning - se i træningsgrupperne for detaljer.

Nyt i Medlemsforum

Aktuelt lige nu:

  • Nyt design: Kajakenergi er på vej til at få et et nydesignet og super-fedt layout - prøv ved at logge ind og klikke ind i din profil-menu og klikke punktet “Switch to the new experience”. Skiftet forventes at blive gennemført i løbet af ca. 14 dage. Glæd jer, det bliver godt!

  • Kajakenergi Medlemstræf i Maj: Tilmeldingen er stadig åben, der er også plads til dig!


God start på forårssæsonen!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk