Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Langtur i havkajak - Introduktion

I dette tema lærer du

  • Hvordan du kan få hul på planlægningen af dit næste langtursprojekt.
  • Hvad du kan fokusere på i din træning og restitution, som øger chancerne for en vellykket tur.
  • Hvad du skal være opmærksom på når du vælger kajak og pagajer til din langtur.
  • Hvordan du kan gribe overnatning på stranden an, og færdes sporløst i naturen.
  • Gode metoder til at holde motivationen undervejs (eller genfinde den).

Detaljer:

Temaet er din værktøjskasse til bedre langture. Igennem mere end 1 times video, bliver du klogere på hvordan du kan få mere ud af din langturs-roning i havkajak. Savner du overblik, kombineret med konkrete gode råd, så finder du det her.

Temaet er for dig der vil ud på de lidt længere havkajakture - uanset om du allerede er i gang, eller skal til at opbygge erfaring, er der tips og viden at hente. Vi bryder opgaven op i små dele, og forholder os til én ting af gangen. Det gør opgaven mere overskuelig.

Når du har set videoerne i temaet her, står du dels med et bedre overblik, og dels med en lang række konkrete tips til hvad du kan gøre for at din næste langtur bliver en god oplevelse.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk