Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Strandens Spisekammer - Introduktion

I dette tema lærer du

  • Hvorfor Strandens spisekammer er med til at give dine kajakture nye vinkler, når du smager på strandurter, tang og skaldyr.

  • Hvad du kan samle på stranden og i vandkanten, og hvilke årstider der er bedst at samle det på

  • Hvordan du spiser og tilbereder det du finder, med simpelt grej der nemt kan medbringes på kajakturen.

  • Hvordan du kan bruge relevante apps på din telefon til at hjælpe dig med at kende de arter du finder.

Detaljer

Strandes Spisekammer rummer smagsoplevelser du ikke kan få andre steder: Salt, havfrisk, mildt, stærkt - sprødt og blødt, fyldt med umami og velsmag. I temaet får du viden og gode råd til at samle strandurter, tang, muslinger og østers - alt sammen spiseligt og nemt at finde langs de danske saltvandskyster.

Temaet er for dig der vil skabe endnu bedre naturoplevelser på dine kajakture. En tur i strandens spisekammer taler til smags- og lugtesansen, og som kan give dig en større forståelse for den natur du færdes i. Lær arterne at kende og smag på dem, og når du kan det, er det nemt at dele oplevelsen og glæden med andre kajakroere.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk