Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Ud på Overnatningstur - Introduktion


Det lærer du i dette tema:

  • Hvad du får ud af at tage på overnatningstur

  • Hvilket udstyr der er relevant på overnatningsture, året rundt

  • Tips til pakning af kajak og hvordan vægtfordeling (trim) påvirker kajakkens sejl-egenskaber.

  • Hvor du finder gode overnatningssteder

  • Gode råd om kajak-påklædning, med fokus på at være mest mulig komfortabel på overnatningsturen.


Beskrivelse:

Havkajakken er ideel til at tage på overnatningstur – og det er ikke svært at komme i gang, hvis du griber det rigtigt an.
Oplevelserne venter der ude på dig, og en overnatningstur er ofte den nemmeste genvej til at gøre dem mere intense.

Langt størstedelen af kajakture starter og slutter samme dag. Men havkajakken er ideel til at tage en overnatningstur. Gør det mere overskueligt og behageligt at komme ud, med de tips du får her i temaet.

Når du kommer i gang, så brug dette tema i sammenhæng med temaerne om TurplanlægningVejr for kajakroereNavigation og Mad på tur – så har du hele værktøjskassen til de længere kajakture.

Temaet er relevant for dig der skal i gang med overnatningsturene i din havkajak, og for dig som allerede tager på overnatningsture men har lyst til at gå mere i detaljer med din planlægning, dit grej og dine tur-rutiner.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk