Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

GPS-Ure - Introduktion

I dette tema lærer du

  • Hvad du kan få ud af at bruge et GPS-ur i din kajaktræning.

  • Hvilke begrænsninger GPS-ure har, som den håndholdte GPS løser bedre.

  • Tre faldgruber ved GPS-uret som er nemme at undgå (hvis du kender dem).

  • Tre gennemtestede forslag til hvordan du kan montere dit ur på kajakken.

Beskrivelse

GPS-Uret er blevet meget udbredt som træningsudstyr, og har de seneste år bevæget sig fra nichen for de mest dedikerede sportsfolk, til at være et ur for alle der træner, og vil følge mere med i deres fysiske form.

Brugervenligheden er bedre, urene fylder mindre men er stadig spækkede med muligheder for at tracke din træning, få live-feedback på puls, hastighed, distance og mange andre data. Nogle GPS-ure kan bruges til navigation med indbygget kort, kompas og barometer. Vil du lytte til musik eller podcasts? Det kan også klares - alt sammen integreret på dit håndled.

Temaet er for dig der skal beslutte om et GPS-ur er en god løsning for dig i din kajaktræning, og for dig der allerede har et GPS-ur, og har lyst til at få det bedst mulige udbytte af det i din træning og på dine kajakture.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk