Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Gør-det-selv Byggeprojekter - Introduktion

I dette tema lærer du

  • Hvordan du kan bygge dine egne byg-selv-løsninger som gør håndteringen af kajakgrej og tøj nemmere

  • Du får konkrete vejledninger til tørrestativer, kajakbukke, kajakvogne og stativer til at bygge kajakker

Beskrivelse

Med mange kajakture, følger der også håndtering af masser af grej. Tøj skal skylles og tørres, kajakker skal transporteres til og fra vandet, og kajakkerne skal opbevares når de ikke er i brug. I dette tema får du inspiration til gør-det-selv byggeprojekter som kan være en hjælp i din kajakhverdag.

Løsningerne kan bygges med gængse materialer fra byggemarkedet, og simpelt værktøj. Det kræver ikke den store tømrer-uddannelse - lad dig inspirere af forklaringerne og byggevejledningerne, og lav dine egne tilpasninger så løsningerne bliver rigtige for dig.

Temaet er for dig der ror kajak jævnligt, og har brug for bygge løsninger til håndtering af dit grej. Temaet giver byggevejledninger til:

  • Et tørrestativ til dit tøj

  • Kajakbukke til at løfte din kajak fri fra jord og sand

  • En robust kajakvogn

  • Et kajakstativ til opmagasinering af kajakflåden.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk