Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Må jeg bruge temaerne i min klub eller virksomhed?

Dit medlemsskab er personligt. Derfor må du ikke uden forudgående aftale, vise temaerne til f.eks. en klub-aften i din kajakklub / dit firma, eller dele digitale udgaver af indholdet.

Hvis der er specifikke temaer du gerne vil bruge i en konkret sammenhæng, så skriv til mig på tue@onadventure.dk og spørg - hellere en gang for meget, end en gang for lidt. Jeg siger oftest ja, og særligt hvis i vil fortælle om jeres oplevelse bagefter.

Husk: Du må GERNE printe tipsheets ud og dele papir-udgaven med dine kajak-kammerater og kursister.


Kajakenergi Akademi - et tilbud til klubber

Hvis din kajakklub ønsker et forløb hvor alle medlemmer får adgang til et struktureret og aktivitets-orienteret forløb, så er Kajakenergi Akademi løsningen: Her betaler i en fast engangs-pris for at give alle medlemmer og instruktører i klubben adgang til en serie af udvalgte temaer med strukturerede øvelser.

Læs mere om Kajakenergi Akademi


Sidst opdateret 13/10-2021.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk