Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

VHF Radio - Introduktion


I dette tema lærer du:

  • Hvilke muligheder og begræsninger VHF radioen giver
  • Hvilke ting du skal være opmærksom på når du vælger en VHF radio
  • Syv gode grunde til at bruge VHF’en på kajaktur
  • Hvordan du kan forberede dig til en SRC-prøve, og få dit certifikat til at bruge VHF’en (tip: Du kan gøre det både dyrt og billigt – valget er dit!)


Beskrivelse:

Ved du hvad en VHF radio kan bruges til på kajakturen, og hvordan du tager et SRC certifikat så du må bruge en VHF i Danmark?

En håndholdt VHF radio udvider dine kommunikationsmuligheder på kajakturen. Internt i en gruppe af kajakroere kan den gøre turledelsen meget mere smidig – og samtidig giver VHF’en direkte forbindelse til andre skibe, havne og kystredningstjenesten og lyngby radio.

Temaet er relevant for dig der overvejer VHF radioen som en del af dit udstyr, og for dig der har taget beslutningen men bare mangler at komme på SRC kursus og anskaffe en VHF-radio.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk