Kajakenergi holder vejret

Kajakenergi Holder Vejret

Vær med i dit lokale ro-vand når vi deltager i det landsdækkende arrangement Danmark Holder Vejret, hvor danskere på tværs af landet laver et fælles opråb for vores gispende havmiljø.

De danske fjorde og indre farvande er ramt af et kvælende iltsvind. Havbunden er mange steder død, fisk og bunddyr gisper, og døde fisk driver i land.

Forskere har i årtier advaret og forklaret, at den altoverskyggende årsag er landbrugets udledning af kvælstof. Alligevel står vi i dag med et historisk massivt iltsvind og nærved døde havmiljøer.

Derfor har en række organisationer taget initiativ til et landsdækkende opråb for akut politisk handling mod iltsvind under navnet Danmark Holder Vejret.

Søndag d. 29. oktober kl. 12.00 opfordres alle Kajakenergi-medlemmerne til at være med: Hold vejret og hjælp med at råbe politikerne op.

Det er enkelt at være med: Tag et billede hvor du holder vejret (enten i kajakken eller på land) og del det på sociale medier med #DanmarkHolderVejret

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk