Online Spørgetime 2. Maj

Kajakenergi Online Q&A Covers

Tirsdag 2. Maj kl. 16-17 kører månedens online spørgetime i Kajakenergi igen.

Vær med når Kajakenergi-medlemmerne mødes og vi deler erfaringer, viden, tips og gode ideer om kajakroning og træning. Kajakenergi er et stort og rigt univers af online-indhold, og der kommer løbende nyt til. På hver spørgetime får du et overblik over hvad der er nyt og en aktuel genopfriskning på hvordan du nemt og hurtigt finder lige netop det indhold du skal bruge, uanset om du er på PC'en eller mobil-app'en.

Spørgetimen har tre vigtige kendetegn

  1. Alle medlemmer er velkomne: Uanset om du her nyi Kajakenergi eller har været med i årevis, så er du velkommen. Vi er er for at hjælpe hinanden!

  2. Tue deler tips og viser dig hvilke nyheder i Kajakenergi du skal være særligt opmærksom på.

  3. Du kan spørge om ALT der har relation til kajakroning. Store og små spørgsmål er velkomne. Det kan være helt konkret og specifikt, eller det kan være mere filosofisk og handle om den strategi eller filosofi du har for din kajaktræning og de mål du har i din kajakroning.

Du kan stille dine spørgsmål når vi er LIVE, eller skrive dine spørgsmål til Tue på forhånd.

Se detaljerne for Kajakenergi Spørgetimen >

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk