[Marts 2023] Spotguides, Videoanalyse, Langtursberetninger - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Marts-2023

Hver uge hele Marts er Kajakenergi vokset med nyt indhold, rettelser og strukturforbedringer. Det er tydeligt at mærke hvordan kajaksæsonen starter mere op nu hvor dagene bliver længere. Engagementet, lysten til nye kajakoplevelser, energien til træning og til at tænke på nye kajakeventyr vender tilbage.

Et af de nyeste og helt aktuelle projekter er Martin Kaas’ tur Nørrejyske Ø Rundt. Martin er aktivt Kajakenergi-medlem, og hans tur er et virkelig godt eksemplar på værdien af at have Kajakenergi med på farten. Når muligheden var der for at trække viden fra Kajakenergi ind i turens oplevelse, har Martin gjort det. Han fortæller sådan her om det i sin turberetning som er delt i sin fulde længde i Kajakenergi’s forum (se listen her under for linket)

Undervejs brugte jeg materialet på Kajakenergi.dk flere gange. Jeg loggede simpelthen på, og gennemså nogle videoer. Især om vanskelige start og landinger fik jeg en "aha! derfor driller det" oplevelse, og blev bedre til at udpege gode start og landingssteder. Her var det afgørende at se hvordan vil og bølge ville være dagen efter og det betød at jeg f.eks. skulle afgøre: skal jeg finde en høfde og skal jeg lande på S eller N side af den i aften, for at kunne komme roligt ud i morgen.
- Martin


Et stort tillykke med den gennemførte tur!


Nyt indhold

Rettelser og opdateringer

Nyt i Forum

Medlemstræf og aktiviteter for medlemmerne


Kajakenergi som app

Vidste du at Kajakenergi både kan bruges i browseren, men også i en en smart, smidig app på mobilen? Med den får du adgang uanset hvor du er: Temaer, forum og instruktørkontakt er lige ved hånden. Forestil dig hvordan det kan støtte dig i at nå dine kajakmål!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk