Spotguide for Juelsminde

Juelsminde Spotguide

Juelsminde på den jyske østkyst byder på mange muligheder for kajaktræning. Kystlinjen er varieret, så du kan finde læ eller bølger alt efter hvad du søger. Vandkvaliteten er god, og området har nem adgang til vandet fra gode parkeringspladser. 

Med gode Kajakenergi-medlemmers hjælp er der nu lavet en fin spotguide der sætter Juelsminde på kajak-landkortet, og udvider sig til at dække kyststrækningen helt fra Snaptun i nord til Rosenvold i syd. 

Se spotguiden for Juelsminde >

God kajaktur i dette fantastiske område!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk