[Januar 2023] Vinterpåklædning, Handlingskort, Rulletræning - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Januar-2023

En stærk start på det nye år i Kajakenergi. På Indholdssiden er der tilføjet en artikel om valget mellem tørdragt eller våddragt (måske er svaret både-og!), en metode til at træne hændelseshåndtering, et opdateret webinar om rulletræning, og nye input til dit kajakbibliotek i form af en litteraturliste. Måneden har også budt på livlig aktivitet i Kajakenergi’s forum og en stribe rettelser og forbedringer til det eksisterende indhold.

Nyt indhold

Nyt i Forum

Rettelser og forbedringer

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk