Om Klub Kajakenergi 

Hvad er Klub Kajakenergi?

I Klub Kajakenergi får du ubegrænset adgang til et stort katalog af video-temaer, der giver dig en vej til bedre oplevelser i din havkajak.

Du får kvalificeret viden og inspiration om bedre roteknik, øget sikkerhed, fysisk træning, udstyr, tur-oplevelser og undervisning. Alt sammen på dansk og målrettet danske kajakroeres behov. Og der bliver løbende tilføjet nye temaer.

Et medlemsskab skaber ny energi i din kajakudvikling, og du kan tage indholdet med på farten: Kajakenergi kan bruges fra smartphones, tablets og din PC - så du for eksempel kan udnytte transport-tid til at lære.

I Klub Kajakenergi er hjælpen lige ved hånden: Du får direkte, personlig support og svar på dine spørgsmål, og du bliver inviteret til at deltage i vores lukkede netværks-gruppe kun for medlemmer.


Hvorfor Klub Kajakenergi?

Jeg har gennem tiden mødt rigtig mange kajakroere som er gerne vil have udbytte af deres tid i kajakken. Som gerne vil være mere sikre og teknisk dygtigere. Den begrænsende faktor er igen-og-igen: Ventetid til næste teknik-kursus som måske først foregår om uger eller måneder, og måske kræver lang og kostbar transporttid.

I løbet af de sidste 10 år har mulighederne for online-undervisning udviklet sig med stormskridt, men det er stadig udbredt at kajakundervisning foregår som traditionelle kursusforløb:  Weekender, store hold, ofte tæt-pakket med lange undervisningsdage.

Det fik mig til at starte Klub Kajakenergi: En ny vej til at DU kan blive en bedre kajakroer, uden de tradtionelle dyre kursusforløb. Du sætter fokus på de emner der er relevante for dig. Det sker i dit tempo, når det passer dig.

Du får "All You Can Eat" adgang til viden og inspiration som du kan bruge direkte i din træning. Og ikke nok med det: Du har mulighed for at få sparring direkte fra Tue på dine spørgsmål, deltage på LIVE events og netværke med de andre Kajakenergi-medlemmer i et lukket forum.


Hvem står bag?

Jeg hedder Tue Olesen. Jeg er selvstændig kajakinstruktør på fuld tid. Jeg udvikler og driver Klub Kajakenergi, og skaber inspirerende undervisning og aktiviteter på vandet. Jeg underviser kajakroere på alle niveauer, fra begynderen til IPP4 og Vesterhavs-surf.

Min baggrund – for at gøre en lang historie kort:

  • Mere end 14 års erfaring i havkajakken.
  • Professionel instruktør siden 2009.
  • Startede OnAdventure.dk i 2010.
  • Startede Klub Kajakenergi i 2013.
  • BCU5* Sea Kayak Leader.
  • Havkajak Instruktør 3 i Dansk Kano og Kajak Forbund
  • Kanoinstruktør og Stand Up Paddle instruktør.
  • Friluftsmenneske og glad for at bevæge mig både på land og vand.
  • Gift med Ann-Kathrine og far til Ingrid og Erik.

Jeg glæder mig til at inspirere dig!
-Tue / Klub Kajakenergi

Tue Olesen Profil.jpg

Hvordan kan du kontakte os?

Jeg følger op på alle spørgsmål - så skriv en email til tue@kajakenergi.dk - jeg glæder mig til at høre fra dig.