Retur til kajakroning efter Covid-19

Den primære mediedækning om corona går på restriktioner og hvordan vi forebygger af smitte, men hvilke anbefalinger findes der så omkring at komme retur til sport igen hvis man rent faktisk bliver smittet, og så at sige "har taget turen"?

Jeg er selvfølgelig helt klar over at folks oplevelser med covid-19-forløb er vidt forskellige: Nogle mærker det knapt nok, andre bliver mere påvirket og i længere tid.

Dansk Idrætsmedicinsk Selskab har lavet en videnskabelig funderet guide, med gode råd om at komme retur til sport efter Covid-19 - det gælder jo også retur i kajakken:

https://sportsmedicin.dk/retur-til-sport-efter-covid-19-infektion/ (se også den vedhæftede PDF i indlægget her)

Dem giver et godt overblik over hvordan en tilbagevenden til træning og sport kan se ud, og jeg noterer mig at hvis den positive covid-19 test på et tidspunkt rammer for mit vedkommende, så vil jeg (ud over at krydse fingre for et forløb i den milde ende...), så er anbefalingen at køre langsomt op i gear.

Stay safe! Jeg håber også at du der ude "går fri" og hvis du skulle blive smittet, at du klarer skærene let!

Bedste hilsner,
Tue

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk