Valg af telefon til brug på vandet

Anette skriver:

"Hej Tue.

Jeg har nu prøvet at undersøge mobiltelefoner til at have med på vandet gennem nogen tid, så nu har jeg altså lige lyst/brug for at spørge dig.. 

Vi er kommet frem til at vi vil have et par telefoner, som vi kan have med på vandet både vinter og sommer, og som kan fungere, også når det er koldt og med vanter på….  Altså trykknaptelefoner. Vi var egentlig blevet enige om, at det bare skulle være den simple Nokia 3310, men nu har jeg undersøgt nærmere og er snart helt kulret, for det er jo vigtigt at den kan fungere også når er koldt/koldere, og også er på et netværk vi kan regne med (Nokia ser ud til at være G2, som sandsynligvis snart udfases), så nu har jeg også set på Doro og CAT og noget Samsung. Har du nogen erfaringer i den retning, jeg har nemlig svært ved at finde noget om, i hvilket temperaturspænd man kan regne med de fungerer.

Mange hilsner
Anette"

6 kommentarer

Mit svar:

Hej Anette

Jeg har en CAT B30 som fungerer ganske pålideligt også i koldt vejr - den holder batteri længe, og er robust. En ting jeg godt  kan li' ved den er at der kun er knapper på forsiden af den - så alt kan betjenes via fronten i et vandtæt cover.

Jeg har ikke erfaringer med Samsung eller andre løsninger - der er sikkert andre der ude, men hvis det bare handler om at finde en løsning der virker og er simpel, så går i ikke helt fejl af CAT B30 + et billigt abonnent f.eks. Callme Basic til 29kr/md eller CBB Basis til 19 kr/md. (Priser og abonnementer pr. April 2019)

Håber det giver jer en ide om mulighederne - god vind med at finde en løsning!

Mvh,
Tue

Læs mere
Læs mindre

Kan se når jeg søger CAT B30 er den udgået flere steder, nogen erfaringer med andre modeller

Læs mere
Læs mindre

B35 ser ud til at være næsten identisk. Den har indbygget GPS, en anelse større skærm, et andet OS, men fysisk samme fremtoning.

Læs mere
Læs mindre

B35 ok :-)  hvilken abonnement bruger i andre så vi er sikker på dækning  

Læs mere
Læs mindre

Der er nogle forslag til billige abonnementer i temaet om Nødsignaler for Kajakroere - det kan være et sted at starte. Som Allan Olesen skriver, så er dækning ikke givet - uanset selskab. Historisk har TDCs netværk haft fokus på god dækning ude over vandet, men jeg ved ikke om det er tilfældet stadigvæk.

Læs mere
Læs mindre

Jeg bruger Telmore. Dvs. TDC.

Man er aldrig sikker på dækning på vandet, hverken med VHF eller telefon.

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk