Lav Curry i din Termokande

Hermed opskriften på en virkelig god termokande-curry - tilvirket af Katrine og Kristian Balslev.

Termokande Curry Ingredienser Velbekomme - Curry klar til servering Curry går fint sammen med kylling

(2 personer)

100 g kylling (små tern eller hele stykker/lår)
5 spsk basmatiris eller perlebyg
3 tsk karry
1,5 tsk salt
3 dl vand
1 dl kokos mælk
225 g tomater i små tern
225 g knold selleri i små tern
36 g rosiner
Ingefær efter smag
Peanuts 


Tilberedning:

Kylling svitses 
Karry, salt, ingefær og ris/perlebyg svitses sammen med
Vand og kokosmælk tilsættes 
Tomater, selleri og rosiner tilsættes og det hele koges i ca. 10 min. Inden det hældes på en forvarmet termokande (1,2 liter)

Fint varmt efter 5 timer. 

Blev indtaget med lidt peanuts for at give lidt knas.

1 kommentar

Pia H. Jensen skriver:

Jaaaa – den glæder jeg mig til at smage igen J

Venlig hilsen

Pia H. Jensen

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk