Lav Curry i din Termokande

Hermed opskriften på en virkelig god termokande-curry - tilvirket af Katrine og Kristian Balslev.

  

(2 personer)

100 g kylling (små tern eller hele stykker/lår)
5 spsk basmatiris eller perlebyg
3 tsk karry
1,5 tsk salt
3 dl vand
1 dl kokos mælk
225 g tomater i små tern
225 g knold selleri i små tern
36 g rosiner
Ingefær efter smag
Peanuts 

 

Tilberedning:

Kylling svitses 
Karry, salt, ingefær og ris/perlebyg svitses sammen med
Vand og kokosmælk tilsættes 
Tomater, selleri og rosiner tilsættes og det hele koges i ca. 10 min. Inden det hældes på en forvarmet termokande (1,2 liter)

Fint varmt efter 5 timer. 

Blev indtaget med lidt peanuts for at give lidt knas.

1 kommentar

Tue Olesen Admin KE-PREMIUM 19 mar '19 11:08

Pia H. Jensen skriver:

Jaaaa – den glæder jeg mig til at smage igen J

Venlig hilsen

Pia H. Jensen

Læs mere
Read less