Kajak reparation: Sædets slid på bunden

Henrik Olesen skriver

Hej

Forleden måtte jeg skifte lændestøttens fastgørelse til cockpitkarmen. Sædet er fastgjort samme sted, så da det nu også var løsnet tog jeg det ud - for første gang - og mest lidt af nysgerrighed.

Stor var min overraskelse ved at opdage at sædets bund havde gnavet sig igennem noget beskyttelsesgummi og så småt var begyndt at gnave i bundens glasfiber. Uopdaget ville det med tiden nok ha lavet et par mønt-store huller i skroget lige under sædet - bestemt ikke et fun-mark :-(

Udbedringen gav næsten sig selv: Sædebunden tilrettet så den fordeler trykket over et lidt større område og bedre beskyttelse af skroget med lidt hård skumplast limet under sædets belastningspunkter.

Så ja, tingene bliver slidt - også på steder jeg i hvertfald ikke lige havde tænkt på at se efter - så et eftersyn af bunden under sædet kommer nu på den årlige checkliste.

Mvh Henrik O.   

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk