Her deler vi spørgsmål og ideer til kajakudstyr:

Alt fra påklædning og pagajer, til kajakforbedringer. 


Halsmanchet Palm Cascade

Hej

Jeg skal til at skifte en halsmanchet. Denne er noget anderledes, end jeg har prøvet før. Det er en Palm Cascade, og den originale halsmanchet ser ud til at være syet ind imellem en tape og selve stoffet. Se billeder.

Det virker mest naturligt at klippe langs tapen, men så er der mindre end 1 cm manchet tilbage at klistre på - på ydersiden. 

Holder til Garmin 64st

Til at placere min Garmin 64st på mit lugecover foran på kajakken ( Zegul Bara ) mangler jeg en holder, som denne ”Suction Cup Window Mount Holder for Garmin GPSMAP 62 & GPSMAP 64 series” og som kan bestilles utallige steder i udlandet, bl.a. her:  

https://www.ebay.co.uk/itm/Suction-Cup-Window-Mount-Holder-for-Garmin-GPSMAP-62-GPSMAP-64-series-/141582707710

Har indtil nu ikke fundet et sted herhjemme som har en sådan. Skulle der være én der evt. har en anden løsning på en holder foran på kajakken…

Læs mere

Til at placere min Garmin 64st på mit lugecover foran på kajakken ( Zegul Bara ) mangler jeg en holder, som denne ”Suction Cup Window Mount Holder for Garmin GPSMAP 62 & GPSMAP 64 series” og som kan bestilles utallige steder i udlandet, bl.a. her:  

https://www.ebay.co.uk/itm/Suction-Cup-Window-Mount-Holder-for-Garmin-GPSMAP-62-GPSMAP-64-series-/141582707710

Har indtil nu ikke fundet et sted herhjemme som har en sådan. Skulle der være én der evt. har en anden løsning på en holder foran på kajakken og som sidder sikkert fast. Pt. har jeg urholdermodellen med to sugekopper, men den passer dårligt på kajakken.

Hilsen,

Torben,Køge

Læs mindre

Valley Avocet - Ror vs. Finne

Hej Tue. 
Kan se du anbefaler en Valley Avocet. 
Har fundet ud at den ikke har finne, hvilket gør mig lidt i tvivl om at evt købe den, i forhold til at holde retningen i vind. 
Hvad er dine erfaringer med den i forhold til det ?

D-ringe åbne

Jeg har brugt en sav til at åbne med, det fungere fint. Det holder fast, men jeg kan også hive det fastgjorte ud hvis nødvendigt

Opladning af VHF

Jeg har en ICOM IC-M93D VHF. Den holder OK strøm til en dagstur, men så skal den også lades op. Imidlertid har jeg kun en 220V charger.

Derfor leder jeg efter en USB-C med et rundt strømstik i den anden ende, for jeg har jo PowerBanks.

Nogen der har fundet en løsning på at lade VHF radioen op undervejs ?

Hjelm

Hej, jeg søger en hjelm som sidder godt og som er let og ubesværet at have på under alle forhold, så det vil være dejligt hvis nogen vil dele erfaringer og komme med gode råd til køb.

Dbh Christian 

Åre af Carbon eller i træ.

Jeg har længe gået med overvejelsen at købe en Carbon eller træ grønlandsåre fra gram.
har selv bygget en for et par år siden  på mit studie til Friluftsvejleder som jeg bruger hver gang og er super glad for, men når jeg vil skifte til min werner pagaj, bliver det noget af en pind at have liggende på dækket, så jeg går efter den delbare som gram sælger.
Nogen anbefalinger i den retning?

altså træ vs. Carbon. 
hilsen Peter

Pakning til dagsture og korte træningspas.

Går med et kæmp smil og pakker ud ovenpå en super fed tur rundt om Thurø igår.
Syntes jeg ofte slæber alt for meget med, har i gode erfaringer med at minimere “bagagen” uden at sløse med egen og makkers sikkerhed?

Defekt lynlås

Hej :-)

Er det muligt at reparere en lynlås som den på billedet? Der er tale om skrálynlås på en Kokatat dragt. Hvilke muligheder er der for at få sådan en skiftet ud? 

mvh 

Ása

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk