Igangværende Lektion
Kursus indhold

21. Bias og ændring af planen

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om vinterroning: Beslutninger på kajakturen er påvirket af bias (mentale genveje). Et spørgsmål som "Kan og bør jeg ro denne vinter-tur sikkert i dagens vejr og vand"? er ret kompliceret at svare på. Det kræver både lang tid og meget information at komme med et præcist svar, og det er ofte vi tager beslutningen ud fra begrænsede mængder og på en begrænset mængde tid. Der kommer bias ind, som forskellige mentale genveje der giver os svar på noget der måske er et mere simpelt spørgsmål end det oprindelige. Lyt med her:

Vinterroning Julekalender.021

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk