Igangværende Lektion
Kursus indhold

20. Is er ikke bare is...

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om vinterroning: Is er ikke bare is - når du ved mere om hvad du kan forcere og hvilke typer is der er en blokering på din rotur, så giver det dig bedre mulighed for at vurdere om turen er realistisk. Det starter med de helt tynde isskorper, der gradvist bliver tykkere. Nogle gange dannes der grødis eller drivende tykke isflager, og nogle gange møder du større sammenhængende områder med is. Hver byder de på forskellige udfordringer.

Vinterroning Julekalender.020

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!

2 kommentarer

Dinah Andersen

..og is flytter sig. Har oplevet at ro ud uden de store udfordringer, men da vi vendte hjem havde vinden fyldt vores landgangsområde med tyk grødis!

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Nemlig. Det er lige netop en af de tricky udfordringer ved isfyldt farvand at det der ellers var en god start/landing kan blive noget af en forhindring.

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk