Igangværende Lektion
Kursus indhold

15. Redninger og rul i koldt vand

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om vinterroning: Hvad er din strategi for redninger og rul i koldt vand? Øver du dem systematisk, eller satser du på at det du kunne i varmere vand, nok også skal virke i koldt vand? Og hvad skaber størst sikkerhed: En stærk rutine eller en stor værktøjskasse? Lyt med, så får du min holding til det spørgsmål.

Vinterroning Julekalender.015

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!

2 kommentarer

Dorte Bugge KE-PREMIUM

Under træning med koldt vands makkerredning konstaterede jeg at min makker ikke kunne få fat i min dæksline med handsker på.

Løsning slække linerne og sætte gummislange på der hvor der skal gribes fat.

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Det er en rigtig god ting at finde ud af under træning - og løsningen er den helt rigtige. Måske ikke så æstetisk pæn, men virkelig funktionel. De kajakker jeg bruger mest som instruktør, får også monteret slanger på dækslinerne fra start.

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk