Igangværende Lektion
Kursus indhold

14. Hvad har du på under tørdragten?

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om vinterroning:  Tøjet under tørdragten er dit værn mod kulden, og lag-på-lag giver dig mulighed for at justere og skifte ud undervejs på en tur, når du har brug for at regulere temperaturen. Et godt sted at starte er 2-3 tynde lag af uld eller syntetisk, langt undertøj - og på en kort tur kan en bamsedragt give god komfort. I afsnittet får du også gode tips om at regulere varmebalancen når du er på tur, så du ikke bliver alt for varm. 

Vinterroning Julekalender.014

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!

2 kommentarer

Jesper Krusell Krusell

Hvad siger du om :

våddragt uden ærmer - kombineret med langærmet trøje

Under tørdragt

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Særligt i kombination med en utæt, slidt tørdragt eller en tørtop/tørbuks kombi,  kan en ærmeløs våddragt og en/et par langærmede trøjer faktisk være en okay kombination. 

Fordelen er at det virker når der bliver vådt / fugtigt inden i tørdragten.

Ulempen er at våddragten ikke er åndbar, så du bliver muligvis ret fugtig af sved ind mod kroppen. Det kan være koldt i pauserne.

Men som en løsning til de lidt kortere ture, så er det gangbart!

Mvh
Tue

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk