Igangværende Lektion
Kursus indhold

13. Dynamisk risikovurdering

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om vinterroning: Riskovurderingen på en vintertur starter allerede inden kajakken sættes i vandet, og fortsætter undervejs. Den er dynamisk og foranderlig - fordi en vinterkajaktur sagtens kan udvikle sig til noget andet end hvad du havde forventet inden du startede. Dartskive-modellen for dynamisk risikovurdering kan bruges til at sætte struktur på: Er du på Stop, Overvej eller GO!....?

Vinterroning Julekalender.013

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!

1 kommentar

Helle Eckmann KE-PREMIUM

Det er en rigtig god og struktureret tilgang, som også er letforståelig med brug af trafiklyset. Vil sikrer , at man lige kommer rundt om alle emnerne inden man tager af sted. Den vil også sætte fokus på, hvad der med fordel kan forbedres/styrkes 👍🌊🌊😅 

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk