Igangværende Lektion
Kursus indhold

10. Grej til gode vinterpauser

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om Vinterroning: Tag grej med på din tur til de gode vinterpauser. Grejet til pauserne der opfylder de 3 S'er (fra afsnittet den 9. december), kan være i to pakposer, som du kan gribe og tage med dig så snart du rammer stranden til vinterpausen. Forberedelsen hjemmefra er nøglen til at gøre det effektivt, helt ned i detaljen som at håndklædet er det første du kommer til når du åbner dine pause-pakposer.

Vinterroning Julekalender.010

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!

12 kommentarer

Dinah Andersen

Gode og insprirende tips, trin og ideer til optimering af vinterroning🙏

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Hej Dinah - det glæder mig at høre! Tak for at du følger med!

Læs mere
Læs mindre
Helle Eckmann KE-PREMIUM

Hmm, rigtig god idé med den der stump liggeunderlag til at stå på plus store varme luffer til at tage udenpå i pausen👍😊

Jeg plejer at have en gammel hynde til en stol med til at sidde på, men havde ikke lige tænkt på noget til at stå på 😁👍

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Det kan klart mærkes i fødderne at stå på noget isolerende - et simpelt lille trick til ekstra komfort!

Læs mere
Læs mindre
Lone Riisager

Rigtig fint indlæg. Har ekstra varme pausevanter med men havde ikke tænkt på ekstra hue. Den med noget at stå på var også nyttig👍

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Hej Lone - det glæder mig at du synes om det. Håber at du får mange gode vinterture med varmt hoved og varme tæer :-)

Mvh,
Tue

Læs mere
Læs mindre
Jacob Zander Nielsen KE-PREMIUM

En pause pakke er en rigtig god ide, så man kan tørre aig og skifte til noget tørt.

Hvad gør man med fødderne, nå man går i land så går man våde neopren støvler, hvad gør man så. Underlag er godt  men hjælper ikke på våde støvler. Hvad kan man gøre?

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Hvis det er korte støvler, er det svært at undgå at få vand ind. Det kan godt give lidt ekstra komfort at få mest muligt vand tømt ud, men det er svært at have lige så varme fødder.

Den rigtig gode løsning er langskaftede støvler, f.eks. NRS Boundary Boots - med dem kan du stå ud på 30 centimeter vand og gå i land uden at få vand ind i. En bonus ved dem er at de har ret tyk sål, der isolerer godt mod kulde når du går rundt på land. Minusset ved dem er at de er tunge at svømme med, og tager længere om at tørre. Men det er til at leve med!


Læs mere
Læs mindre
Anne Mette Jørgensen KE-PREMIUM

Gode input, godt at have tingene organiseret. Jeg har desuden altid en aflagt skijakke eller, på de helt kolde dage, en kedeldragt, jeg kan tage ud over tørdragten. Så er pausen sikret. Et godt supplement til stormcag’en, hvis jeg gerne vil kunne holde en lidt længere pause. 

Fungerer samtidig som land-overtøj, som også er godt at have med. 

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Termokedeldragten "hanstholmhabit" er simpelthen guld værd til vinterpauser. Virker også super godt uden på en vintervåddragt. 

Læs mere
Læs mindre
Dorte Bugge KE-PREMIUM

Jeg har netop købt de lange NRS støvler som Tue nævner og er glad for dem. Om vinteren har jeg en tynd lang teltlignende vatteret jakke med, med hue i den ene lomme og vanter i den anden. Bruges til pauser og når jeg rigger af. Den fungerer som isolator og windbreaker. Ligner lidt Luna fra Bamse og Kylling…… men super anvendelig. Kan også finde på at bruge den sommer som tissetelt, hvis der er mange folk i nærheden. Købt for 170 kr i Netto :)

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Dejligt du kan li' støvlerne - varme fødder er nemt at vænne sig til :-) Det lyder som en god jakke - spotvareafdelingen i netto gemmer af og til på nogle gode sager til kajakroere!

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk