Igangværende Lektion
Kursus indhold

9. Komfortable pauser med de tre S'er

Her er dagens låge i Kajakenergi Julekalenderen om Vinterroning: Pauser på vintertur i kajak kan være en kold oplevelse, fordi varmebalancen hurtigt tipper til den negative side. Pauser med de tre S'er er din huskeliste til gode pauser på vinterturen. Har du din pause-plan klar allerede når du nærmer dig land, og ved hvordan du (og dine ro-makkere) skal få opfyldt de tre punkter?

Vinterroning Julekalender.009

Har du kommentarer eller spørgsmål? Så er kommentarsporet åbent for dine bidrag! Jeg læser med og følger op med svar!

Er du blevet inspireret af dagens afsnit? Så del det endelig med dine kajak-venner og få dem til at lytte med på julekalenderen!


4 kommentarer

Helle Eckmann KE-PREMIUM

Super inspirerende Julekalender 👍🌊😊

Varm kakao er, for mig, ren magi i pausen, sammen med en stor fleecetrøje eller en stor jakke til at tage uden på fx tørdragten.

Derudover nørder jeg en del rundt i hvor mange lag og hvilke, jeg skal have indenunder tørdragten i hvilket vejr.

Mvh

Helle 

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Tak for at du følger med, dejligt at episoderne kan inspirere. 

Det ekstra isolerende lag uden på tørdragten er en rigtig god pause-ide. Noget der kan stoppe vinden og fordampningen plejer at virke rigtig godt.

Der kan i den grad nørdes med inderlagene - hvad og hvor meget, og som du skriver, så er det vejrafhængigt. Eksperimenter og praktisk erfaring er vejen frem!

Læs mere
Læs mindre
Jesper Krusell Krusell

Bruger du varmeisolering i kajakken ?

Feks liggeunderlag under ben / fødder

Læs mere
Læs mindre
Tue Olesen Admin KE-PREMIUM

Jeg gør det ikke konsekvent, men har enkelte gange benyttet mig af en plade liggeunderlag i bunden af kajakken - det virker, og særligt hvis du får limet pladen fast med dobbeltklæbende tape eller andet, så den ikke flyder ud ved en kæntring.

Læs mere
Læs mindre

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk