Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Reservepagajer - Introduktion

I dette tema lærer du:

  • Hvor det er smart at placere reservepagajen
  • 4 relevante øvelser med din reservepagaj
  • Hvordan reservepagajen kan sprede belastningen
  • Hvordan du kan vælge pagaj efter din aktivitet

 

Beskrivelse:

Har du en reservepagaj med på kajakturen? Og har du overblik over hvad du kan bruge den til? Det giver dig sikkerhed, fordi den kan erstatte en ødelagt eller mistet pagaj, så du kan forsætte kajakturen. Og vælger du reservepagaj med omtanke, så øger du dine muligheder på langtur eller ved skift mellem forskellige kajak-aktiviteter.

Lige som med andre sikkerheds-teknikker, opstår den virkelige sikkerhed først når du øver dig i at bruge udstyret - det er ikke nok, bare at medbringe det. Derfor giver temaet her dig også forslag til konkrete øvelser der giver dig rutine i at bruge din reservepagaj.

Temaet er relevant hvis du skal vælge en reservepagaj at ro med, og for dig som allerede har anskaffet dig en reservepagaj, men mangler inspiration til hvordan du øver dig i at bruge den, og viden om hvordan reservepagajen kan være nyttig i situationer hvor du er på lange kajakture eller skifter mellem forskellige aktiviteter.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk