Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Makkerredninger og Flåder med afstand - Introduktion

Kajakroning er en aktivitet, hvor det generelt er nemt at holde afstand til andre.

Men der er situationer, hvor det er en udfordring at holde afstand - blandt andet, makkerredninger og flåder. I videoerne her får du tips og inspiration til at tilpasse redninger og flåder, så du kan øge afstanden til din kajakmakker, og forebygge mulig smitte med Coronavirus.

Er der tidspunkter hvor de traditionelle redningsteknikker skal bruges?

Det mener jeg absolut, der er:

  • I en reel nødsituation hvor der er liv på spil, må vi prioritere effektivitet i redningerne over mulig forebyggelse af corona-smitte
  • I en situation hvor du kan træne med andre personer fra den samme husstand, hvor i alligevel har tæt kontakt i forvejen.

Videoerne giver dig:

  1. Tre forskellige makkerredninger med afstand
  2. Dobbelt-makkerredning med afstand
  3. Flåder med afstand
  4. Tydelige billeder og forklaringer
  5. Fokuspunkter til din træning

Temaet er til dig der ror kajak med andre og gerne vil forholde dig til sikkerhedsprocedurer med afstand, og til dig der er instruktør og har brug for at tilpasse undervisningen.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk