Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Effektiv Fremadroning - Introduktion

I dette tema lærer du

  • Hvilke centrale elementer der indgår i effektiv fremadroning.
  • Hvordan Isætning, Powerfase og Afslutning kan udføres.
  • Hvordan du opnår en effektiv rostil med kropsrotation som en naturlig bevægelse.
  • Hvordan du selv kan fintune din fremadroning med nogle enkle øvelser og fokuspunkter.

Detaljer

Fremadroning er din vigtigste teknik på kajakturen. Det er grundlaget i al kajakroning, og et effektivt fremad-rotag er central for at komme langt, kunne ro i hårdt vejr, udnytte kræfter og energi bedst muligt. Målet er at udnytte dine kræfter så godt som muligt, og forebygge skader. 

Temaet er for dig der gerne vil blive bedre til det som vi gør i kajakken 90% af tiden. Uanset om du har roet i en uge eller 10 år, er der stadig detaljer at finpudse på: Fremadroning er en af de teknikker, du altid kan udvikle på.

Når du har set videoen og temaets fokuspunkter, ved du hvilke forskellige områder af fremadroning du kan sætte fokus på, når du skal fintrimme din fremadroning på næste kajaktur.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk