Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Hvad er Kajakenergis prisprincipper?

Kajakenergi har fem enkle principper for priser og betaling.

Princippernes formål er:

  • At give dig kontrol: Som medlem betaler du en kendt, forudsigelig pris og har fleksible muligheder for at skifte medlemsniveau og betalinginterval efter dine ønsker.

  • At give dig nyt indhold: Prisprincipperne sikrer udviklingen i Kajakenergi’s indhold og services til fordel for alle aktive medlemmer.

  • At nye medlemmer finder Kajakenergi: Prisprincipperne støtter en effektiv og fleksibel markedsføring af Kajakenergi, så nye medlemmer kan komme med i fællesskabet.

Her er de fem prisprincipper

  1. Ubegrænset adgang: Dit medlemsskab giver ubegrænset adgang til at bruge indhold og services (f.eks. webinars, instruktørkontakt, medlemsforum og deltagelse i arrangementer), inden for rammerne af personlig anvendelse. Indholdet udvikler sig: Indhold og features der ikke længere er tidssvarende kan blive taget offline - til gengæld får du løbende adgang til nyt, tidssvarende indhold så længe du er medlem. Over tid vil du se den samlede mængde indhold øges.

  2. Kampagner og prisændringer: Salgskampagner med rabat vil forekomme, og gælder kun for nyoprettede medlemsskaber. Prisen for nye Kajakenergi-medlemsskaber bliver løbende justeret, for at følge med markedets udvikling og omfanget af Kajakenergi’s indhold og services.

  3. Fleksible medlemsniveauer: Du kan til enhver tid ændre dit nuværende medlemsskab til et af de aktuelt tilgængelige medlems-niveauer. Ændringen i medlemsniveau træder i kraft med det samme. Er er din nye pris højere, betales merprisen i forbindelse med opgraderingen. Er din nye pris lavere, modregnes besparelsen næste gang dit abonnement fornyes.

  4. Fleksible betalingsintervaller: Du kan til enhver tid ændre betalingsinterval, eksempelvis fra månedlig eller årlig betaling. Det nye betalingsinterval træder i kraft ved udgangen af din nuværende abonnementsperiode.

  5. Ingen tvungne prisstigninger: Den pris du har tegnet dit medlemsskab til, er den pris du fortsætter til, med mindre du selv træffer et aktivt valg om at ændre eller opsige dit medlemsskab.

Sidst opdateret 21/02-2023.

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk