[April 2023] GPS-Ure, opdaterede spotguides, medlemsforum - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Marts-2023

I april har Kajakenergi fået et helt nyt tema, flere rettelser og strukturforbedringer. Foråret er i gang, aktiviteten i medlemsforum er stigende og medlemmerne tager ud på fællestræning. Om kun en måned mødes vi til årets første medlemstræf i Glyngøre - der er stadig ledige pladser.

Nyt indhold

Rettelser og opdateringer

Nyt i Forum


Medlemstræf og aktiviteter for medlemmerne

  • Årets medlemstræf i Glyngøre og Lillebælt er åbne for tilmelding.

  • Kajakenergi-medlemmerne arrangerer aktiviteter efter devisen “af medlemmer, for medlemmer”.

  • Nye medlems-aktiviteter: Fyraftensteknik i Holbæk (Instruktør-2) og Før-påske-tur i Aarhusbugten

Kajakenergi som app

Vidste du at Kajakenergi både kan bruges i browseren, men også i en en smart, smidig app på mobilen? Med den får du adgang uanset hvor du er: Temaer, forum og instruktørkontakt er lige ved hånden. Den lette og mobile adgang til viden og instruktørsparring på dansk rykker for de nuværende medlemmer. Er det i dag du skal oprette dit medlemsskab og starte rejsen mod dine kajakmål?

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk