[Februar 2023] Aktivitetskalender, Onlinemøder, Tidevand - og mere!

Kajakenergi-Nyt-Februar-2023

Februar har været en travl måned i Kajakenergi, med fokus på fællesskab, aktivitets-overblik og struktur.

Hele serien af online spørgetimer resten af 2023 er lanceret, og adgangen til at finde medlemsaktiviteter er blevet enklere. Det er godt, for der er blevet åbnet for tilmeldingen til nye træf for Kajakenergi-medlemmer, som nok skal byde på gode oplevelser i årets løb. Det første er allerede den 12. marts 2023 i Holbæk.

Strukturen på indholdet er også blevet ændret, så den nu er i tre dele: Temaer + Træning + Fællesskab. Den nye struktur giver overblik over indholdet, gør det nemmere at finde rundt, og omsætte indholdet i Kajakenergi til værdifulde erfaringer. Den udvikling er kun lige startet - der er mere på vej!

Samtidig med de store struktur-ændringer er der også lavet forbedringer af de små detaljer, med forbedrede QGIS-guides, opdateret overblik over hvordan temaerne passer med kursuspensum på DGI- og DKF-uddannelser, og nyttige links til mere viden.

Her er detaljerne fra februar måneds nyheder, rettelser, opdateringer og et overblik over hvad der er sket i Kajakenergi's Forum:

 

Nyt indhold:

Rettelser og opdateringer

Nyt i Forum

Har du fundet en fejl?

Er der noget på siden her som ikke er i orden? Uanset hvor småt eller stort: Hvis der er noget jeg kan rette, vil jeg gerne vide det. Klik her for at sende en besked om det.

Har du ubesvarede spørgsmål?

Skriv en email og fortæl hvad jeg kan hjælpe med. Jeg vil gerne høre din feedback, og alle spørgsmål besvares naturligvis fortroligt. Skriv til mig på tue@onadventure.dk